Despre noi

logo-creative-paint-pe-negru-patrat-goldFirma noastra ofera servicii de vopsire sticla, vopsire PVC, vopsire aluminiu, vopsire fibra de sticla. De asemeni, executam vitralii decorative pentru orice proiect rezidential ori comercial.

Cu o experienta de peste 20 ani in industria sticlei oferim servicii de consultanta in vederea instalarii si estimari de pret gratuite la proiecte.

Avem propria vopsitorie in orasul Constanta, toata materia prima si echipamentele pentru vopsit provin din Marea Britanie,vopselurile noastre sunt de cea mai inalta calitate, cu o garantie minima de 15 ani la placari exterioare, rezistenta la umezeala si temperaturi extreme.

Vopseaua Creative Resins este produsa in Marea Britanie si este special formulata pentru industria sticlei, a PVC-ului, fibrei de sticla si a aluminiului; are rezistenta la razele ultraviolete si nu se decoloreaza. Poate fi obtinuta orice culoare din paletarul RAL, PANTONE, NCS, British Standard.

Tehnica noastra de vopsire reprezinta o noutate pe piata de profil. Aceasta metoda de executie, permite realizarea unei game nelimitate de modele. Putem reproduce orice culoare RAL, orice imagine ori compozitie artistica. Suprafetele vopsite sunt rezistente la zgirieturi, ultraviolete, se pot spala, se pot introduce intr-un geam termopan si se pot executa intr-un termen relative scurt.

Vopsirea sticlei poate fi folosita la:pereti cortina,fatade ventilate, usi interior & exterior,ferestre,usi mobilier, blat pentru mese din sticla, bucatarii, pereti despartitori decorativi.

Sticla vopsita poate fi translucida sau perfect opaca in functie de cerinta clientului.

Domenii de utilizare:

Ferestre, usi, cupole, tavane, acoperisuri, copertine vitrate, pereti despartitori, balustrade, pardoseli, trepte, vitrari spatii cu risc (sali de sport, scoli, gradinite, spitale, etc.), vitraje antifonice, adaposturi pasageri (gari, statii transport in comun) si parapeti.

Oferim servicii de vopsire sticla in orice culoare RAL, placam si instalam pereti cu sticla vopsita ,blaturi pentru bucatarii, vopsim sticla in efecte speciale cum ar fii: efect granit alb sau negru, efect marmura, efect fosforescent care lumineaza pe timpul noptii, efect sablare, efect piele sau putem personaliza sticla vopsita dupa modelul clientului.

Executam vitralii decorative folosind rasini si vopseluri speciale pentru sticla. Vitraliile pot fi aplicate pe: ferestre,usi,balustrade,blaturi,pereti despartitori,iluminatoare,tavane,etc.

Vopsim profile PVC, tamplarie PVC, usi , ferestre, ambarcatiuni din fibra de sticla in orice culoare RAL.

Vopseaua oglinda este produsul nostru cel mai nou,putem vopsi orice sticla ori plexiglass pentru a obtine o oglinda in toate regula. Frumusetea acestui produs consta in faptul ca putem vopsi orice marime, putem fi vopsita sticla securizata sau laminate.

Colaboram cu arhitecti, interior designers, fabrici de mobile, firme de constructii, etc.