Vitralii Decorative

Avem o gama larga de modele de peste 3000 graphice pentru diverse aplicatii cum ar fii: usi din sticla, usi mobilier, ferestre, usi glisante, pereti sticla despartitori, balustrazi,blaturi bucatarii,camere de dus,iluminatoare,tavane,etc.

Executam vitralii decorative folosind rasini si vopseluri special formulate pentru sticla de firma britanica Creative Resins, firma specializata in vopseluri pentru industria sticlei de peste 30 ani.

Garantia exterioara de minim 15 ani la exterior.

Vopseua este rezistenta la razele UV,nu-si pierde culoarea, nu se exfoliaza si rezista la temperaturi extreme.

Putem executa vitralli in orice imagine vectorizata in Corel Draw, ori Autocad, ori va puteti allege un design din catalogul nostrum cu peste 3000 modele.

De asemenea, putem transpune orice imagine pe sticla atit timp cit acesta a fost vectorizata in prealabil.

Testele de laborator au demonstrate ca aceste vopseluri rezista la placari exterioare si deasemenea sunt foarte rezistente la temperaturi extreme si umezeala. Datorita acestui lucru vopselurile noastre vin cu o garantie de minim 15 ani la placari exterioare.

Atelierul nostru executa la comanda,vitralii si sticla decorativa in tehnici moderne,pentru diverse destinatii:usi interioare sau exterioare, bai, bucatarii, birouri, oglinzi, etc, putand fi montate pe orice sistem de tamplarie, lemn, PVC sau termopan.

Avem o gama variata de culori,cu modele clasice sau special concepute pentru spatiul pe care il detineti.

Oferim consultanta de specialitate in alegerea uni model intr-un anumit loc. Pentru consultanta puteti sa ne vizitati la sediul nostru din Constanta.

Oferim servicii de executare montaj in Constanta si Bucuresti.

Garantia pentru vopseluri este de minim 15 ani la placari exterioare.

 Pentru lucrarile din provincie asiguram transportul prin firme de curierat.

OFERIM SERVICII DE INSTALARE.
PENTRU ESTIMARI PRETURI, VA RUGAM SA NE CONTACTATI.

 

Manager Vânzari:
ofertare/contractare
telefon: +40-787/520.253